Akik társasházban laknak, biztosan tudják, hogy mennyi kellemetlenséggel kell felvenni a harcot, hiszen itt több család lakik, akik kompromisszumokat kell kössenek. Talán az egyik legfontosabb, amiben egyezségre kell jutni, az a megfelelő és gyors társasház szellőztetés, hiszen a kellemetlen szagok akár a lakásba is bejuthatnak. A társasház szellőztetés egyszerű feladat lehet, amennyiben az épület rendelkezik szellőztető rendszerrel.

panelEz, a nagyobb épületek esetében jelenthet problémát, hiszen ezeken a helyeken a levegő is nehezebben mozog. A kisebb társasházak esetében nem feltétlen szükséges a gépi szellőztetés, hiszen a levegő természetes módon is cserélődhet.

Amennyiben az épületben van szellőztető rendszer, akkor arra folyamatosan figyelni kell, hiszen könnyen eltömődhet, vagy megrongálódhat. A társasház szellőztetés egyszerűen megoldható, mivel már nagy teljesítményű berendezések is vásárolhatók, amelyek tökéletes munkát végezhetnek. Ezek a rendszerek több évig is tökéletesen működhetnek, csak a karbantartási munkálatokra kell odafigyelni.

Vélemény, hozzászólás?