Mérőeszközök és mérőműszerek széles kínálatával várunk minden kedves érdeklődőt műszerguru weboldalunkon.

A Leica Geosystam és a Hedue által gyártott műszerek széles kínálatával várunk minden kedves érdeklődőt. Több mint 30 éves – az építőiparban megszerzett – tapasztalatával a Leica ma világszerte elismert termékek gyártásával foglalkozik. Szabadalmak sokasága és innovációk köthetők az elismert cég nevéhez. Megbízhatóságáról és pontosságáról híres a Hedue, melynek termékeit iden kedvező áron értékesítjük minden szakember számára.

01Mérőműszer, szintezők, forgólézerek, távolságmérők, mérőszalagok, derékszögek, vízmértékek, egyedi sablonozó termékek sokasága és számtalan más kiegészítő is megtalálható webáruházunk polcain. A termékek között mindenki megtalálja az éppen a feladatokhoz legmegfelelőbb megoldásokat, legyen az kisebb vagy akár ipari felhasználás is.

Néhány terméket talán érdemes kiemelni a kínálatból. A lézeres szintezők közül a pontlézerek hagyományos vízmértékkel kombináltak. Vízszintes és függőleges beállításokat szemre be lehet állítani és a lézer segíti a pontok megvilágítását. A lézerek függőlegesen és vízszintesen is képesek a mérések elvégzésére. Az ilyen típusú lézerek a földön nagyon stabilan állnak, ezért bármilyen nehéz terepről is legyen szó, egy pontlézer senkit nem hagy cserben. A lézeres mérőműszerek következő kategóriája a vonallézer, amely nevéből is fakadóan vonalak vetítésére alkalmas. Egy egyenest rajzolnak fel a kívánt felületre. Több egyenes vetítésével még metszéspontok is létrehozhatók. Nagy segítséget nyújthatnak akár egy háztartásban is, amikor függönykarnisokat, radiátorokat kell felszerelni. Érdemes áruházunk kínálatát alaposan áttekinteni és kiválasztani a megfelelő mérőműszert vagy mérőeszközt.

Vélemény, hozzászólás?