A 27 éves színésznő nyíltan beszél a májusi Cosmopolitan lapszámában, többek közt férjéről, Ryan Sweetingről , és a férfiakról akik előtte  az életében voltak.

Kaley Cuoco-Sweeting egy olyan lány aki tisztán  tudja, hogy mit akar, amikor akar valamit. „Az Agymenők”  28 éves szereplője beszél a májusi Cosmopolitán lapszámában élete férfijairól, beleértve új férjét Ryan Sweetinget.  A nagy igen kimondása előtt Kaley Cuoco Johnny Galecki filmsztárral randizott 2 éven keresztül.

Kaley Cuoco.

Ő elmondja a folyóiratnak,  hogy  Galecki-vel való szakítása után, a forgatás alatt akadtak kellemetlen pillanatok, de ez hamar feloldódott és mostmár  legjobb barátok lettek,és tisztelettel viszonyulnak egymáshoz.

„ Ő az egyik legközelebbi barátom”-mondja Kaley- „az esküvőmön is egy nagy mosollyal figyelt az első sorból.”  A szőke szépség újév estéjén ment férjhez, a teniszező Sweetinghez, csupán  6 hónap randizás után.

„Bevallom gyorsan történt, de ilyen vagyok én. Mikor először  találkoztunk , már akkor tudtam, hogy Ryan az igazi. Az esküvőn úgy éreztem magam mint egy rocksztár és mint egy nagymenő.”

„Ami csodás volt az esküvőn  , hogy tele volt szeretettel. Olyan volt amilyent még soha nem tapasztaltam, de pontosan olyan amilyenre vágytunk. A világ nyolcadik csodája, az eddigi legnagyszerűbb esküvő.”

4964516437_c4347fda9a_b

A sztár másik röpke kapcsolata, ami nagyon sok figyelmet vonzott magára, Az acélember sztárjával Henry Cavillel folytatott nyári kalandja volt.

„ Senki sem követett, ameddig nem találkoztam Supermen-el.”

„Ebben a szakmában vagyok 20 éve és  egész életemben bárhova mehettem, és azt tehettem amit akarok. Pár hónappal előtt egyetlen egy lesifotó sem készült  rólam. Őrületes, hogy most mennyien felismernek.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük