A 27 éves színésznő nyíltan beszél a májusi Cosmopolitan lapszámában, többek közt férjéről, Ryan Sweetingről , és a férfiakról akik előtte  az életében voltak.

Kaley Cuoco-Sweeting egy olyan lány aki tisztán  tudja, hogy mit akar, amikor akar valamit. „Az Agymenők”  28 éves szereplője beszél a májusi Cosmopolitán lapszámában élete férfijairól, beleértve új férjét Ryan Sweetinget.  A nagy igen kimondása előtt Kaley Cuoco Johnny Galecki filmsztárral randizott 2 éven keresztül.

Kaley Cuoco.

Ő elmondja a folyóiratnak,  hogy  Galecki-vel való szakítása után, a forgatás alatt akadtak kellemetlen pillanatok, de ez hamar feloldódott és mostmár  legjobb barátok lettek,és tisztelettel viszonyulnak egymáshoz.

„ Ő az egyik legközelebbi barátom”-mondja Kaley- „az esküvőmön is egy nagy mosollyal figyelt az első sorból.”  A szőke szépség újév estéjén ment férjhez, a teniszező Sweetinghez, csupán  6 hónap randizás után.

„Bevallom gyorsan történt, de ilyen vagyok én. Mikor először  találkoztunk , már akkor tudtam, hogy Ryan az igazi. Az esküvőn úgy éreztem magam mint egy rocksztár és mint egy nagymenő.”

„Ami csodás volt az esküvőn  , hogy tele volt szeretettel. Olyan volt amilyent még soha nem tapasztaltam, de pontosan olyan amilyenre vágytunk. A világ nyolcadik csodája, az eddigi legnagyszerűbb esküvő.”

4964516437_c4347fda9a_b

A sztár másik röpke kapcsolata, ami nagyon sok figyelmet vonzott magára, Az acélember sztárjával Henry Cavillel folytatott nyári kalandja volt.

„ Senki sem követett, ameddig nem találkoztam Supermen-el.”

„Ebben a szakmában vagyok 20 éve és  egész életemben bárhova mehettem, és azt tehettem amit akarok. Pár hónappal előtt egyetlen egy lesifotó sem készült  rólam. Őrületes, hogy most mennyien felismernek.”