A kompresszorok kategóriájában két típus érhető el, amelyek közül az egyik a dugattyús kompresszor, a másik pedig a csavarkompresszor. Az első típus barkács, kis- és középipari célra ajánlott, míg az utóbbi a modern technológiákhoz alkalmazható. A BTK Kft kínálatában elérhető dugattyús kompresszor kínálatában megtalálható a közvetlen hajtású, ékszíjhajtású, robbanómotoros, valamint a fogászati termék.

 

btk

Mindegyik típus kiváló szerkezeti tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hosszútávon biztosítják a szükséges funkciókat. A kompresszorok egyszerűen csatlakoztathatóak az adott berendezésekhez. Az áruház felületén elérhető termékek garanciálisak, így meghibásodás esetén a szervizben ellátják a szükséges javítási munkálatokat. A BTK Kft felületéről kompresszor alkatrészek is vásárolhatóak, amelyek szükségesek lehetnek a javításhoz. A dugattyús kompresszorok alacsony áron vásárolhatóak meg. Nem jelentenek nagy kiadást a KKV szektorban működő cégek számára. Kisebb költségvetés esetén, használt kompresszorok megrendelésére is lehetőség van.

A használt dugattyús kompresszorok is jó állapotban vannak, hosszú ideig alkalmazhatóak, azonban áruk jelentősen eltér az új termékekétől. A használt kompresszorok kínálatában is több dugattyús kompresszor típus érhető el. A BTK Kft kínálatában megtalálható kompresszorok biztosítják a szükséges sűrített levegő mennyiséget. Biztonságos alkalmazásuk érdekében érdemes elolvasni a használati utasítást. A BTK Kft csak kiváló gépeket kínál az ügyfelek számára, amelyek nem okoznak csalódást használat közben.

Vélemény, hozzászólás?