Vagyonvédelem, járműkövetés, hatékony fuvarozás. Az optimális útvonaltervezésen kívül az autós navigáció megfelelő eszközei a vagyonvédelemben és a logisztikában, a hatékony, gazdaságos működésben is segíthetik a vállalkozásokat. Már nem csak a fuvarozással foglalkozó vállalkozásoknak érdemes a gépjárműveik folyamatos távoli ellenőrzésével, elektronikus követésével foglalkozni.

autos navi

A Navigator-ral, melyet a járműkövetés segítésére fejlesztettünk ki, lényegesen hatékonyabban tudnak működni, mint nélküle. A járműkövetés a fuvarfeladatok elosztásában, az alacsonyabb üzemanyag fogyasztással való működésben segít. Nyomon követheti a gépjármű tényleges fogyasztását, az alkalmazottak vezetési idejét, az állásidőket, a rakodótér ajtajának nyitását a távolból is. Az ellenőrzés és s rakódási idők összehangolása így könnyebben megtervezhető anélkül is, hogy a sofőrökkel folyamatosan telefonos kapcsolatot kellene tartani. Az üzemanyag fogyasztás figyelése minden új felhasználó esetében jelentősen csökkenni szokott. Ha ön kontroll alatt tudja tartani a vállalkozása gépparkját, és az azokat működtető alkalmazottait, akkor jelentősen javíthat a munkamorálon és emellett költségein is csökkenthet.

Az általunk kifejlesztett távfelügyeleti eszközök kérésre olyan funkciókkal is elláthatóak, amikre nincs mind gépjármű esetében szükség. (pl. a rakodótér hőmérsékletének ellenőrzésére, a sofőr azonosítására vagy a billentések számának számlálására). Az autós navigáció céljára kifejlesztett Navigator képes a távoli blokklásra is, ami gépkocsi lopás esetén a leghasznosabb védekezés.

Vélemény, hozzászólás?