Mivel ma már megszokott dolog, hogy az ember folyton rohan valamerre, szüksége lehet olyan eszközökre, amelyekkel időt spórolhat magának. Az átfolyós villanybojler pár másodperc alatt felmelegíti annyira a vizet, hogy gyorsan lezuhanyozzon vagy megfürödjön, és máris szaladhasson a következő tennivalóhoz.

Hajdu-indirekt-taroloAmellett, hogy időt takarít meg általa, még energiát és vizet is megspórolhat. Nagyszerű megoldás lehet hétvégi házakhoz vagy akár otthonának is igen hasznos eszközévé válhat, hiszen a csap elfordításával pillanatok alatt korlátlan mennyiségben szolgáltat melegvizet használójának.

Az átfolyós villanybojlerek kis méretének köszönhetően igen esztétikusak, így nem rontják el a fürdőszobák összképét. Mindezek mellett meg kell említeni, hogy a tárolós vízmelegítőkkel szemben az átfolyós villanybojlereknél felléphet a melegvíz hőmérsékletének az ingadozása, ez akár 4 fok is lehet, ezért, akik érzékenyebbek a meleg vagy hideg víz váltakozására nem biztos, hogy épp olyan nagymértékben örömüket lelnék a készülékben.

Ha tehát az átfolyós villanybojler vásárlásán gondolkodik, akkor érdemes végigvenni minden jó és kevésbé jó tulajdonságát is, hogy a megfelelő döntés születhessen meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük