Ha szeretne egy jól áttekinthető, vonzó külsejű Faux webáruházat bérelni, megfizethető áron először érdemes regisztrálnia weboldalunkon egy tesztáruházra a Minibolt webáruház bérlés rendszerében, hogy mielőtt döntene, meggyőződjön, hogy nem árulnak „zsákbamacskát” és valóban profi, de mégsem bonyolult, jól áttekinthető és szerkeszthető oldalt készítenek Önnek, akkor is, ha webáruház bérlése mellett dönt.

Computer-Shopping

Regisztráció után kap egy teszt, de már önálló webáruházat, egy felhasználói dokumentációval és szerkesztői hozzáféréssel, hogy pool első kézből megtapasztalhassa az  oldal szerkesztését és működését. Bármi kérdése, kérése adódik már a tesztidőszak alatt is ügyfélszolgálatuk készségesen a rendelkezésére áll az egész nap folyamán, de akár hétvégén is.

Amennyiben megfelelőnek találja a webshop készítést, úgy felépítik Önnek egyedi színvilágú webáruházát, beállítva minden funkciót, ami biztosítja a webáruház bérlése során a zavartalan folyamatos esélyét üzemelést. Segítenek kialakítani termékstruktúráját, az oldal fő- és információs menüjét, ha igényli  képgalériát is készítenek a küldött fotókból, de készítenek egy főoldali diasort egy úgynevezett slideshow-t is.

Vélemény, hozzászólás?