Természetes, hogy a maximálisan tiszta és biztonságos környezetet szeretne gyermekének. Főleg amikor kisgyermek van a családban, akkor hajlamosak sokan nap mint nap fertőtlenítő szerekkel körbesúrolni a lakást, hogy a betegségeket megelőzzék. Pedig az erőteljes szagok, illatosított termékek vagy vegyszerek is okozhatnak allergiát, az arra hajlamosaknál súlyosabb esetben asztma is kialakulhat.

asztma

 

Mit tehet, hogy a jó szándék ne üssön vissza, és mégis higiénikus legyen otthona? Tájékozódjon a fertőtlenítő és takarítószerek biztonságáról, és arról sem árt tudnia, hogy melyik szer mennyi ideig fejti ki hatását. A Nanobase termékkel bevont felületek egyedülálló tulajdonságokkal bírnak. Öntisztulóak, antibakteriális hatásúak, sőt, képesek a levegőt megtisztítani a káros anyagoktól. Használatukkal jóval hosszabb ideig maradnak tiszták a felületek. Ha fordult már elő a családban asztma, akkor ezekkel a szerekkel jelentősen csökkentheti annak az esélyét, hogy gyermekénél is kialakuljon ez a betegség. Az asztma kialakulásának rizikófaktorai közé sorolják a fokozott a légszennyeződésnek kitett környezetet és a gyakori gyermekkori légúti megbetegedéseket.

Életünk nagy részét a négy fal között töltjük, és ez igaz a gyermekekre is. Nanobase termékek mikrobaölő hatását egy akkreditált német laboratórium vizsgálatai is igazolják. Hihetetlenül hangozik, de képesek a káros gázok, mint például a nitrogénoxidok, a formaldehid, benzol és illékony szerves vegyületek több mint 85 százalékának a szétbontására.

Vélemény, hozzászólás?