Gondja akadt, mert elvállalt egy nagyméretű és jól profitáló munkát Budapest területén? Megbízható és a legjobb szakembereivel szeretné elvégeztetni ezt a nagy terjedelmű munkát, de nem tudja biztosítani a mindennapi ingájukhoz szükséges kiadásokat?

munkas szallo

 

Mindezt azért, mert igen nagy költségekkel jár és másodsorban nem bírnák a munkások azt a hosszú utat a fárasztó munkanap után? Ne kockáztassa munkásai egészségét, mert ez Önnek sem éri meg, inkább találja meg az arany középutat. Mi szívesen segítünk Önnek azzal, hogy olyan gondosan és igényesen kialakított munkásszállót biztosítunk munkásainak, aminek a segítségével Ön pénzt takaríthat meg és alkalmazottai is kényelmesen, tisztességes körülmények között lakhatnak és pihenhetnek. Pénzt azáltal takaríthat meg, hogy a munkáltató a törvények szerint, ha munkásszálló bérlésre fordít pénzt, akkor adómentes juttatásról beszélünk és akkor a bérlésre fordított összeg adómentessé válik. Így mindenki jól jár, mert a munkásszálló bérlése nem jár plusz költségekkel és a dolgozói is pihenten mehetnek a munkába. Ezekről a munkásszállókról tudni kell, hogy igen könnyen megközelíthetők akár autóval, akár tömegközlekedéssel, parkolási lehetőség is rendelkezésükre áll, előnyös az elhelyezkedésük, mivel a közvetlen közelükben számos élelmiszerüzlet, vendéglátóegységek találhatóak.

Különböző méretű és igényű szobák közül választhat, legyen az 1 ágyas, 2 ágyas, 3 ágyas vagy akár több személynek is. Ezeket a szobákat bérlés előtt bármikor megtekintheti, hogy saját szemével meggyőződhessen ezek kényelméről és tisztaságáról. Választása tökéletes lesz, mert áraink igen kedvezőek és még a rezsiköltséget is tartalmazzák.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük