Amikor már a diplomád megszerzése, vagy egy jó állás miatt van szükséged a magabiztos nyelvtudásra, akkor se jelentsen problémát a szavak megtanulása. Ha munka mellett úgy érzed, hogy nem jut elég időd az angolozásra, akkor ismerd meg a Click 4 Skill-t. Az online angol tanulás okostelefon segítségével is lehetséges, így nem vagy órarendhez kötve.

 

online angol

Nem kell azon törnöd a fejedet, hogy hogyan tudsz alkalmazkodni az órarendhez, vagy hogy mikor lesz időd a tanulásra, mert ezzel a mobilalkalmazással kötöttségek nélkül lehetséges a nyelvtanulás. Oszd be az idődet Te. Az online angol tanulásnak is sok formája létezik, de a mobilalkalmazás egy teljesen új lehetőség. Sem időhöz, sem helyhez nem leszel kötve, és 1000 szó és 1000 mondat megtanulásáig ingyen is kipróbálhatod. A tanulás módja teljesen új, az összes érzékszervedet együtt használod (a szaglás kivételével) a szavak memorizálásához. A szoftver használata a telefonos játékok használatához hasonlítható. Az idegen nyelvek használható szinten való megtanulása új lehetőségekkel ajándékoz majd meg.

A Click 4 Skill egy teljesen kész tananyag, amit angol tanárok állítottak össze, így nem kell különböző szintű angol nyelvleckék és tesztek keresésével töltened az idődet, ha egyedül fogsz bele tanulásba. Mind az 56 egymásra épülő lecke végén egy mini vizsgát kell tenned, így a tudásodat is tudod ellenőrizni. Attól sem kell tartani, hogy bizonyos szavakat rosszul jegyzel meg, mert a program a hibákat azonnal javíttatja veled. A tanulást folyamatosan hanganyag segíti!

Vélemény, hozzászólás?