A mai világban egy étterem vagy vendéglő vezetése nem az ételek szeretetéről, az otthon hangulatának megteremtéséről és az olcsó, de kiadós fogásokról szól. Manapság egy vendéglátó egység üzemeltetése ezen már túlnyúlik. Itt fontos az ételeken túl a szervezés, a munkafolyamatok és alkalmazottak folyamatos koordiunálása, na és persze a profit. Egy vendéglős már nem a főzés szeretetéért, ízes és laktató ételek felszolgálásáért vág bele egy étterem nyitásába, már nem csak az adás, a szolgáltatás a fontos mások örömére.

Már nem az otthona a vendéglő, ahol a nap végén a tulajdonos felsétál az épület emeletére és nyugodtan álomra hajthatja a fejét és elégedetten ébred fel reggel. Manapság a verseny a fontos, a győzelem, hogy valami kimagaslót nyújtson a tulajdonos és a vendéglő.

etteremHiszen ha nem sikerül, a rengeteg versenytárs közül majd valamelyik átveszi a helyét és ő lemarad. Muszáj küzdeni, folyamatosan előre haladni, ami nagy kitartást kíván meg minden éttermi dolgozótól és ez hihetetlen fárasztó tud lenni. Vállalatunk, a Neuwebdesk.eu az éttermek tulajdonosai, menedzserei számára szeretne segítséget nyújtani és kiutat mutatni a káoszból. Az ő munkájuk megsegítésére jött létre a Magyarországon első online éttermi szoftver és vendéglátó program, ami leegyszerűsíti és átláthatóvá teszi az éttermek számára a munkát. Az online éttermi szoftver nagy előnye, hogy nincs szükség a használatához telepítésre, így egyszerre több készülékről is lehet vele dolgozni.

A vendéglátó program alkalmazásához csupán internet hozzáférés szükséges, ami ma már alap felszereltségnek számít minden vendéglátó egységnél. Az online éttermi szoftver bármilyen eszközről, PC-ről használható, legyen az asztali számítógép, laptop, táblagép vagy telefon. Megnyerő design-jával pedig kellemesebbé teszi a vele való munkát, így még szívesebben használja mindenki. Próbálja ki most Ön is ingyen vendéglátó programunkat 30 napon át és élvezze a munkát!

Vélemény, hozzászólás?