Sokakban él az a berögződés, hogy nyelveket tanulni csak iskolában lehet, de legalábbis tanár kell hozzá, és ezért próbálnak nyelvtanfolyamokhoz igazodni. Munka vagy már gyermeknevelés mellett nehéz hónapokon keresztül órarendhez illeszteni a családi programokat, pedig az angol tanulás otthon is lehet sikeres, teljesen önállóan is.

angol

Mi azt mondjuk, hogy ismerkedj meg a Click 4 Skill-el. Az online angol nyelvtanulásnak is sok formája létezik, de egy szuper mobilalkalmazás egy teljesen új lehetőséget nyit meg. Megszűntet minden korlátozást, sem időhöz sem helyhez nem leszel kötve, és a módszer amit megismersz is teljesen új. A szavakat együtt látod és hallod, a tanuláshoz a szaglásod kivételével minden érzékszervedet együtt használod. A program használata a telefonos játékok használatához hasonlítható. A memorizálás így sokkal könnyebb, és a megtanult szavak jobban rögzülnek. Az idegen nyelvek használható szinten való megtanulása új lehetőségekkel ajándékoz meg. Az angol tanulás nem csak a diploma megszerzése miatt lehet fontos. Hozzásegít olyan állásokhoz, ahol alapvető követelmény az angol nyelv használata írásban és szóban is, valamint az interneten is lényegesen szélesebb lehetőségek nyílnak meg előtted.

A Click 4 Skill egy angol tanárok által összeállított tananyag, így nem kell különböző szintű angol nyelvleckék és tesztek keresgélésével töltened az idődet. Ugye így már nem tűnik lehetetlen feladatnak az angol tanulás otthon sem? A szoftverrel a megtanult szaval számát, és a tanulásra fordított időt is ellenőrizheted.

Vélemény, hozzászólás?