Különböző anyagokból készült íróasztalok közül választhatunk, valódi fából, fémből és üvegből. Az íróasztalok gyártásához felhasznált anyagok némelyike drágább, mint mások, például az igazi fa drágább, de ugyanakkor tartósabb és valljuk be, egy fenyő íróaszta elegánsabb is.

Méret

Annak elkerülése érdekében, hogy túl nagy fenyő íróasztalt vásároljunk, mérjük meg a rendelkezésre álló helyet, inkább nagyvonalúan mérjünk, mint szűkösen.

Fenyő íróasztal tárolási lehetőségei

Vegyük figyelembe az íróasztal tárolási lehetőségeit. Szükségünk van-e fiókokra, polcokra, vagy elég az asztal lapja, ahol elhelyezhetjük a számítógépet. Lehet, hogy jelenleg nincs szükségünk fiókokkal és polcokkal ellátott fenyő íróasztalra, de később ezek az eredetileg kihasználatlan terek hasznosak lehetnek.

Fenyő íróasztal stílusa

Fenyő íróasztalokat különböző stílusokban gyártanak, néhányuk klasszikus, míg mások modernebb és elegánsabb megjelenésűek. Választásnál vegyük figyelembe annak a szobának a stílusát, ahová szánjuk.

Fenyőíróasztal formája

Az íróasztalok általában téglalap alakúak, de más formákban is érdemes elgondolkodni. A szokásos téglalap alakú íróasztal mellett találhatunk U és L alakú sarokasztalokat is, ezek ideálisak, hasok helyre van szükségünk.Az U és L alakú modellek lehetővé teszik az íróasztalon rendelkezésre álló hely hatékonyabb kihasználását.

Vélemény, hozzászólás?