Az ideális otthon megtalálása nem is annyira egyszerű, hiszen a legelső ajánlatra sohasem szabad igent mondani. Vannak olyan vásárlók, akik hosszú éveken keresztül próbálják megtalálni az álomotthont. Egy kétszobás eladó lakás 18. kerület, a Kisz lakótelepen is igényelhető.

otpipÁm, mielőtt igent mondana az ajánlatra, érdemes felkészülnie a buktatókra is. A legelső lépés, amit mindenképpen be kell tartania nem más, mint a vételi ajánlat megtekintése. Ha az ár alkuképes, akkor a meghirdetett árat lejjebb is lehet tornázni, hogy Ön is jól járjon. Nagyon sok esetben irreálisan magas áron próbálják meg értékesíteni a kisméretű ingatlanokat.

Egy felújított, megfelelően hőszigetelt panellakás alacsony rezsiköltséggel mindenki számára elérhető, aki olyan otthont keres, amelyik napfényes és kertre néző panorámával rendelkezik. Egy kisgyermekes családnál például fontos szempont lehet, hogy van-e a közelben óvoda vagy iskola, illetve az adott ingatlan rendelkezik saját kerttel vagy sem. Az eladó lakás 18. kerület Kisz lakótelepén átesett egy felújításon, a 2013-as Panelprogramnak köszönhetően.

Az ingatlan egyedi fűtéssel és vízmérő órával rendelkezik, illetve teljes mértékben összkomfortos. Az eladó lakás 18. kerületben belülről is teljesen fel lett újítva, ugyanis új tapéta került a falakra, teljesen új járólapok, padlóburkolatok és ajtók kerültek beszerelésre. Ezen kívül kicserélték a régi konyhában és a fürdőszobában a bútorokat, így sokkal fiatalosabb és modernebb kinézetet kapott az egész lakás.

Vélemény, hozzászólás?