Nyaralni rengeteg helyen lehet, azonban azok a területek a legnépszerűbbek, ahol van lehetőség napozásra, fürdőzésre. A tunéziai nyaralás nagyon vonzó és népszerű hazánkban, hiszen a finomhomokos, hosszú tengerpartok minden család számára ideális vakációzó helyszínt biztosítanak.

13SATA lassan mélyülő parton biztonsággal pancsolhatnak a gyermekek, így a szülők is gondtalanul élvezhetik a gyönyörű napsütést és tengerpartot. Több helység közül lehet választani, hiszen két nagy üdülő terület is megközelíthető hazánkból charter járattal. Az egyik nagy terület, ahol tölthetjük a tunéziai nyaralásunkat, Djerba szigete, ahol számtalan mesébe illő szálláshely közül választhatunk, és álomszép napokat tölthetünk itt gondtalanul.

Djerba szigetén a kora tavaszi és a késő őszi időszakban is lehet élvezni a napsütést, a kellemesen meleg vizet, többek között ezért is a tunéziai nyaralás egyik legnépszerűbb helyszíne. Az angol és francia vállalkozóknak, befektetőknek köszönhetően az itteni szállodák tökéletesen megfelelnek az európai családok igényeinek, elképzeléseinek.

A keleti part északi részén található Hammamet szintén ismert üdülőváros a Tunéziába utazók körében. Továbbá a meghitt családi nyaraláshoz ideális helyszín Mahdia is, ahol a tengerpartra épült szállodákat csodálatos kertek övezik.

Vélemény, hozzászólás?