Eljött az ideje, hogy kifestesse a lakását, legalábbis régen így mondták. Ma már azonban jó néhány éve bebizonyosodott, hogy célszerűbb a festés helyett a tapétázás mellett dönteni. Ha ellátogat a TapétaCentrum üzletébe nem fog hinni a szemének a tapéták óriási választékát látván.

tapeta

A kínálat az olcsóbb, de azért minőségi papírtapétáktól, a festhető, a különleges textil, öntapadós és luxustapétákig terjed. Azért is érdemesebb a festés helyett a tapétát választani, mert általában a festés élettartama 3-5 év egy szakszerűen felvitt tapétáé akár 12 év is lehet.

Mintázatból is óriási a választék: klasszikus, modern, retro, gyerek, fiatalos, romantikus, poszter, különleges design, és még sorolhatnánk. De válogathatnak olasz, svéd tapéták között is. A választást jó néhány tapétakatalógusunk mellett készséges szakképzett kollégáink is megkönnyítik az Ön számára. A tapétákon kívül a tapétázási munkához szükséges minden eszközt, kelléket, ragasztókat, díszléceket, szegélyeket is megtalál a TapétaCentrumban. Honlapjukra látogatva talál egy kalkulátort, melynek segítségével kiszámolhatja, illetve segítséget kaphat, és előzetes számításokat végezhet az Ön számára szükséges tapéta mennyiségének kiszámításához.

Vélemény, hozzászólás?