A SEO101 csapata által kínált optimalizálás szolgáltatását nagyon sokan veszik igénybe, hiszen nemcsak árban kivételes, de nagyon szép eredményeket tudunk vele elérni már az első tesztelési időszakban. Az optimalizálás segítségével még több látogatót, potenciális vásárlót tudunk az oldalunkra csalogatni úgy, hogy az ne kerüljön százezrekbe.

seoA havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatása pont ezt a célt szolgálja, amikor egy fix havidíj ellenében végezzük el az optimalizálási munkákat. Az egyik legelterjedtebb szerződési formának is mondhatjuk.

Ebben az esetben a keresőoptimalizálás során tíz különböző fő kulcsszóval és legfeljebb harminc hosszabb kulcsszóval dolgozunk együtt. A havidíjas keresőoptimalizálás továbbá negyven katalógus linket és heti szinten két cikket foglal önmagában. Természetesen prémium leírások is tartoznak a csomagba, ezeket nagyobb pagerank értékkel rendelkező oldalakra töltjük fel. Egy ilyen minimális összeállítással garantált eredményeket lehet elérni, így érdemes a havidíjas keresőoptimalizálás mellett dönteni.

Vélemény, hozzászólás?