Régen, még a hangrögzítés előtti időkben, de később is főleg vidéken esküvő, lakodalom elképzelhetetlen volt esküvői zenészek, zenekarok nélkül.

esküvői zenészekVáltoznak az idők, változnak a divatok és lám ismét divatba jöttek és vannak is szép számmal az esküvőkön, rendezvényeken játszó zenészek. Így bizony nincs könnyű dolga annak, aki profi, gyakorlott zenészeket szeretne szerződtetni az esküvői mulatozásra, és akik nemcsak jó zenészek, de igazi jó hangulatot is képesek teremteni. Akik tudnak alkalmazkodni a lakodalmi vendégsereg zenei ízléséhez, észreveszik a hangulatváltozást.

A Sasamusic zenekar már jó néhány lakodalmon, esküvőn túl van, és nagy gyakorlatuk van abban, hogy hogy kell a műsort összeállítani. Persze előzetesen megbeszélik a megrendelővel, hogy alapvetően, milyen műfajú illetve stílusú zenét szeretnének, például a fő irányvonal pop- rock legyen, sőt a repertoárjuk melyik számait válogassák be a műsorukba. Persze a műsor törzsét adó zenei műfajon túl, ki tudják elégíteni azoknak a vendégeknek az ízlését is akik valamilyen más műfajú zenére szeretnének táncolni. Legyen az mulatós, vagy cigányzene, amire akár nótázni is lehet. A zenélésen kívül fő céljuk, az igazi lakodalmi hangulat megteremtése.

Vélemény, hozzászólás?