Nem kell többé fölöslegesen penészgátló szerekre költenie, amelyek csupán részlegesen nyújtanak megoldást, hiszen webáruházunkban olyan készüléket szerezhet be, amely maximális hatékonysággal működik, megszüntetve ezáltal a probléma forrását. A Trotec TTK 50 E párátlanító a penészes falak kiváló ellenszere. Energiatakarékos készülék, mely a kellemetlen szagot is megszünteti.

Egy szűrőbetét található a párátlantó hátoldalán, amely felfogja a porszemeket és szöszöket, illetve a szűrő tisztítására is lehetőség van, így nem kell minden használat után újat beszereznie. Tiszta légáramlást tesz lehetővé a lakásban, ezáltal nem fenyeget az a veszély, hogy esetlegesen különböző kórokozók kerüljenek a szervezetünkbe.

Olyan túlfolyás elleni védőrendszer van beépítve a készülékbe, amely leállítja a páramentesítő működését, amikor a 3,5 literes tartály megtelik. Alacsony áramfogyasztást biztosít ezáltal, mely a készülékben rejlő rotációs kompresszornak is köszönhető. A Trotec párátlanító készülékkel a maximális hatékonyság garantált.

Vélemény, hozzászólás?