Szilveszterhez erősen kötődnek bizonyos babonák, szokások. Az egyik ilyen szokás az, hogy január első napján ne együnk szárnyas húst, mert akkor az elkaparja a szerencsénket.

szilveszter Együnk lencsét, mert akkor sok pénz üti a markunkat. Először a férfi lépjen be a házba, mert az szintén szerencsét hoz. Azonban, mielőtt babonássá válna, foglalja le szilveszteri szállását családja számára az utisugo.hu oldalon!

A babonákat elkerülve, olyan üdítő kényeztetésben lehet része, hogy garantáltan elfelejt babonásnak lenni ezen néhány nap alatt. Sokan az idősebb korosztály közül már nem a barátaikkal ünneplik a szilveszteri időszakot, hanem családtagjaik körében. A szilveszteri szállás ajánlatok között olyanokat is találhat, amelyek akár meg is hosszabbíthatóak, ha meg vannak elégedve a szolgáltatásokkal.

Az oldalon előfoglalási kedvezményre csakis akkor jogosult, ha ez év szeptember 30-ig sor kerül az adott szállás lefoglalására. „Szilveszter egy mesebeli kastélyban” csomag bőséges svédasztalos reggelit tartalmaz, valamint vacsorát minden este. A felnőttek borkóstolással is elüthetik az idejüket egy kiváló borospincében, autentikus környezetben. Szilveszter szállás csomag tartalmaz továbbá egy svédasztalos ünnepi vacsorát élőzenével és műsorral egybekötve.

Vélemény, hozzászólás?