Biztos vagyok benne, hogy ön is járt már úgy, vagy előbb utóbb fog, hogy az építkezés, lakásfelújítás közben komoly mennyiségű építkezési hulladék, sitt keletkezett, amivel bár logikus lett volna, előre nem számolt elég komolyan.
Meglepő tud lenni, mikor csak egy kis helyiséget, mondjuk, fürdőszobát újítunk fel, hogy milyen hihetetlen mennyiségű sitt tud keletkezni. A sitt eltakarítást valahogy meg kell, hogy tudjuk oldani, elvégre nem maradhat a lakás közepén, de még az udvaron sem mutat túl jól.


Szerencsére nem kell a zsebünkben elszállítanunk a szemetet. Vannak cégek, akik akár lakossági, akár ipari szinten foglalkoznak sitt eltakarítással. Bár a sitt eltakarítás nem igényel szakmunkát, komoly fizikai megterhelést jelenthet, amit érdemes szakemberekre bízni. Arról ne is beszéljünk, hogy sitt takarítás közben akár egész konténereket is telehordhatunk, amit lehetetlen magunk elszállítanunk a telepre.
Komolyabb építkezéseknél pedig akkora hulladékmennyiség keletkezik, hogy a sitt takarítás kifejezetten brigádok feladata lehet, akik kamionszámra tűntetik el az építkezési törmeléket a helyszínről. Tehát bármilyen építkezésbe is fogjunk, érdemes elgondolkodnunk, hogy a sitt eltakarítást szakemberre bízzuk!

Vélemény, hozzászólás?