Nézzük meg a fénykibocsátást és a fényszöget.  A házszámnak jól olvashatónak kell lennie és az is előnyös, ha a napelemes házszámtábla az út, vagy a kert egy kis is részét megvilágítja. Gazdaságos választás, gyönyörűen használható a kertben és a bejárati ajtónál.

Egy másik fontos szempont a napelemes házszámtábla választásánál a fény szöge. A szokásos szög körülbelül 120 fok, így a világítás széles körben sugároz, az utca felől is jól leolvasható a házszám.

Ügyeljünk arra, hogy a napelemes házszámtáblát mindig a nap irányába helyezzük el, és semmilyen tárgy vagy növény ne takarja el a töltőpaneleket (a lámpa tetején). Így mindig optimálisan ki tudjuk használni a töltési kapacitást.

Nincs kábel és karbantartás

A napelemes házszámtábla legnagyobb előnye, hogy napenergiával működik. Ez számos előnnyel jár. A telepítés után is karbantartásmentes, és nem utol sorban megment bennünket a kábelezés munkálataitól és nem utolsó sorban annak árától.

Cseppálló

Mivel a napelemes világítást kültéren használják, elvárás, hogy minden időjárási viszonynak ellenálljon, beleértve a csapadékot is.

3000K – Meleg fehér fény

A meleg fehér fényű napelemes világításnak a fényszíne 3000 Kelvin. A gyakorlatban kellemes és meleg fényt fogunk érzékelni, amely barátságos légkört teremt ott, ahol elhelyezzük a napelemes házszámtáblát.

Ez a fény minden kertet vonzóvá és hangulatossá tesz!

Vélemény, hozzászólás?