Amennyiben Önnek vállalkozása van, amelyben különböző ruhaneműket készítenek, akkor minden bizonnyal keres egy olyan méteráru nagykereskedést, ahonnan kedvező áron tudja beszerezni a jó minőségű anyagokat a munkájához. Az itt található textilnagyker ideális hely arra, hogy innen rendelje meg a méterárut, amit felhasználhat. Igazi hozzáértő szakemberek dolgoznak itt, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek. Hozzájuk bizalommal fordulhat, bármilyen kérdése adódna is.

Abban az esetben is zökkenőmentesen kiszolgálják Önt, hogyha exkluzív igénye lenne valamelyik méteráru anyaggal kapcsolatosan, ugyanis előzetes megbeszélés alapján hamarosan legyártatják azt. Vegye azonban figyelembe, hogy ez a textilnagyker egyfajta anyagból csak 10 métertől árusít, kisebb mennyiséget nem. Nemcsak minőséget, hanem piacvezető árakat is garantál vásárlóinak ez a méteráru nagykereskedés, ez pedig egy nyomós ok arra, hogy Ön is a kliense legyen.

A Szakatex textilnagyker nem a megszokott gyártósorokon készített textil anyagokat hozza forgalomba, hanem saját specialistáival tervezteti a kollekcióját. Abban az esetben is a textilnagyker szolgáltatásait vegye igénybe, ha poliamid ruhaanyag az, amire nagy szüksége van. Ezt a fajta anyagot használják sport-, fitnesz-, tánc, biciklis ruha, de felsőruházat, fehérnemű előállítására is. Tehát, ha ilyen megrendelése van, akkor a poliamid ruhaanyagot a Szakatextől vegye meg, mert itt számtalan színből, jobbnál jobb minőségből válogathat.

A nagykereskedés Olaszországból és Törökországból importálja a kiváló minőséget képviselő méterárut. Ezekből az anyagokból állandó választékot tart, amelyeket akár személyesen is megtekinthet, ha ellátogat a cég budapesti székhelyére, ami a Gyömrői út 76-80. szám alatt lelhető fel. Hétfőtől péntekig tart nyitva 8.30-16.30 óra között. Viszont a cég weboldalán is megnézheti a méterárut, és ha kiválasztotta a poliamid ruhaanyag valamelyikét, vagy akár többet is, pár kattintással meg is rendelheti. Válassza ezt a textilnagykert a beszerzés helyszínéül!

Vélemény, hozzászólás?