A Clearwater Kft. Magyarországon egyedül forgalmaz ballonos tisztított vizet. Speciális, környezettudatos eljárási technikával csúcsminőségű tisztított vizet szállítanak munkahelyekre, közintézményekbe, lakossági felhasználóknak egyaránt. A friss és jóízű ivóvíz javítja a közérzetet, egy mindentudó vízadagoló pedig feldobja a komfortérzetet.

vizadagolo

 

Remek érzés, hogy mindenki egy pillanat alatt kiszolgálhatja magát kellően hűs, ha kell szénsavas ivóvízzel, vagy egy perc alatt elkészíthet vele egy finom kávét vagy teát. Az iroda hűtőben sem a palackok foglalják a helyet. A délutáni hangulaton biztosan észrevehető, hogy isznak-e elegendő folyadékot a munkatársai. A folyadékbeviteltől is függhet, hogy álmos várakozással, kótyagos tekintettel várják-e a munkaidő végét, vagy egész nap frissen végzik a munkájukat. Az ajánlott napi 2 liter folyadék elfogyasztását mindenkinek érdemes szem előtt tartani.

A vízadagoló előnyeit érdemes megismerni. A Clearwater Kft nem csak a ballonos tisztított víz házhoz szállításáról gondoskodik, hanem a vízautomaták kihelyezéséről és javításáról is. Ennél kényelmesebb megoldást keresve sem találhat, hiszen nem kell külön az ásványvíz beszerzéséről gondoskodni, és nem kell az üres palackok gyűjtésével sem törődni. A ballonokat fertőtlenítés után újratöltik, így ez a roppant kényelmes megoldás még környezetkímélő is. A Clearwater víz kiérdemelte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, így higiéniai problémáktól sem kell tartania. Egy apró gesztus a munkatársak felé biztosan meghálálja a gondoskodást.

Vélemény, hozzászólás?