A karácsonyi dekoráció kültéri díszei már advent idején megjelennek az épületeken, a kertekben és az erkélyeken.  Legtöbben jól tudjuk, hogy a kültéri karácsonyi dekorációk  nagyon fontosak , mert ezeknek köszönhetően házunk homlokzatán vagy a kertben is meglátszik a karácsony hangulata.  Számos karácsonyi dekorációval találkozhatunk az internetes webáruházunk kínálatában, a hagyományos karácsonyi díszek mellett a rendkívül népszerű led karácsonyi díszekkel is.

Hogyan díszítsük fel kertünket a karácsonyi ünnepekre?

Fektessünk be karácsonyi  lámpafüzérbe!

Ez talán a leguniverzálisabb karácsonyi dekoráció. Csak néhány pillanatba telik, hogy valami eredetit varázsoljunk  segítségével.  Hagyományos láncok és külső led lámpák közül is kedvünkre válogathatunk. Megvilágíthatják a ház teljes homlokzatot, vagy annak egyes elemeit, valamint a kertben lévő fákat is.

Ha pedig a kerti karácsonyi figurákat szeretjük remek választáslehet egy gyönyörű rénszarvas, világító Mikulás vagy egy hóember. Választhatunk világító csillagokat a terasza, verandára, vagy erkélyre.A kerti fenyőfa díszítésének csak a fantáziánk szab határt.

Az  hóval meghintett adventi koszorú az egyik legnépszerűbb karácsonyi dekoráció, és az első dolog, amivel a vendégek találkoznak. A kerti karácsonyi díszek közül nem hiányozhatnak a hópelyhek, amelyeket szettbenvásárolhatunk meg.

Mire kell figyelni a karácsonyi dekoráció kiválasztásakor?

Otthonunk karácsonyi világításának nem csak a belső térhez kell illeszkednie. A karácsonyi díszek kiválasztásakor is érdemes odafigyelni a minőségre, és gondosan elkészített kiegészítőket vásárolni. A legolcsóbb termékek gyakran gyorsan elromlanak. Egy ház vagy lakás feldíszítése egy szép családi hagyomány elemévé válhat, amennyiben a karácsonyi dekorációk egy évszaknál tovább tartanak.

Vélemény, hozzászólás?