Válasszuk ki a karácsonyfa helyét

Ez az első fontos lépés, csak ezután következhetnek a karácsonyfa díszek kicsomagolása. Lényeges hogy a megfelelő helyet válasszuk ki a belső térben. Olyan helyet, ahol nem okoz nehézséget a mozgás és biztosan nem verjük le a karácsonyfa díszeket. Ne tegyük más bútorok, például asztal vagy szék közelébe, mert, ha mégis, garantált, hogy kedvenc karácsonyfa díszeinket jövőre már nem tehetjük a fára.

Praktikus a szoba sarkába felállítani a karácsonyfát?

Igen, de vigyázzunk arra, hogy lehetőleg ne tegyük a radiátor mellé. Kár lenne látni, hogy néhány nap múlva elkezd száradni és lehullani a fenyőfa tűlevelei. Fontos az is, hogy a kiszemelt karácsonyfa nagysága arányos legyen a szoba méreteivel.

És akkor jöjjenek a karácsonyfa díszek!

Manapság az internetnek és webáruházunk hatalmas kínálatának köszönhetően kényelmesen, otthonról válogathatnak a legcsodálatosabb karácsonyfa díszek közül.  A tipikus karácsonyi díszek, például a rénszarvas, a jegesmedve, a hópelyhek, a fenyőtobozok, fényfüzérek és csillagok mellett, rábukkanhatnak fantáziadús, egyedi karácsonyfa díszekre is.

A fények, amelyek csillognak, a karácsonyfa díszek a fenyőfán, a gömbök és füzérek, amelyek ezer fényben ragyognak, ünnepi dalok, amelyek visszhangzanak a fülünkben, és a fűszeres illatok, amelyek illatosítják a levegőt …

Annyi apró részlet, amely megteremtik az ünnepi hangulatot és mindennek a varázslatnak a titka a karácsonyi dekoráció.

Gyújtsunk a gyertyát

Karácsonykor a gyertyák varázslatos hangulatot teremtenek otthonunkba.

Vélemény, hozzászólás?