Inkább tehernek, mint örömnek érzed a munkádat? A kis és közepes vállalkozások vezetőinek Magyarországon az az egyik hibája, hogy túlzott terheket vesznek magukra. Ha azt szeretnéd, hogy a munkád mellett magánéleted is legyen, és persze a céged is hatékonyan működjön, akkor ismerd meg Piroska Gyula módszereit. Egy cégvezetői tapasztalatcsere, egy flottul összeállított vezetői stratégiát nyújtó tréning segíthet megtalálni az arany középutat a munka és a magánélet között.

piroskaHa néha úgy érzed, hogy minden döntés a tiéd, mert csak egyedül dolgozol a céged sikeréért – hisz a munkatársak lelkesedése már nem a régi – akkor mindenképpen ott a helyed. Ha nem találod hasznosnak a hallottakat, akkor visszafizetik a jelentkezési díjat. Piroska Gyula weboldalát olvasva végre megtanulhatsz cégvezetőként gondolkodni.

Piszkosul eredményes lehetsz, ha megtanulod a helyén kezelni a dolgokat. Ha munka nélkül, nyugodtan töltenéd a hétvégéidet, ha egyszer végre szeretnél úgy elmenni szabadságra, hogy nem a telefon csörgését várod, akkor tanuld meg, hogy hogyan dolgoztasd meg az alkalmazottaidat. Dőlj hátra és lazíts, ha már olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy Te vagy a főnök! A cégvezetői tréningek tapasztalatok gyűjtésére és új ismeretségek kötésére is kifogástalanul alkalmasak. Hallgasd meg mások módszereit, és ennek a segítségével turbózd fel cégedet. Mivel a cégvezetés nem egy különálló szakma – és sehol nem tanítják – ezért is érdemes mások tapasztalatait is meghallgatni, más cégvezetőkkel is találkozni.

Vélemény, hozzászólás?