Sajnos a mai modern világban is előfordul, hogy áram nélkül maradunk egész éjszakára egy zárlat miatt vagy az elavult vezetékek miatt. Szinte az összes villanyszerelési szolgáltatás vagy nem elérhető az éjszaka közepén, vagy pedig csak napokkal későbbre tud időpontot adni. De senki sem akar napokig áram nélkül maradni.

villanyokNem kell kétségbe esni, szerencsére van gyorsszolgálati villanyszerelés is Budapest területén, akik a nap 24 órájában elérhetők és egy-két órán belül kiküldenek egy villanyszerelő szakembert. Éppen ezért a Golden Team Építőipari és Szolgáltató Kft. egyedülálló a villanyszerelés területén, mert gyorszolgálatot és minőségi munkát biztosítanak, profi szakemberekkel dolgoznak, ráadásul korrekt áron! Mindez kivitelezésre kerül Budapest bármely pontján, a nap bármelyik szakában, garantáltan pár órán belül.

A Golden Team Építőipari és Szolgáltató Kft. számára nem lehet akadály bármilyen sürgősségi elektromos hibaelhárítás, kapcsolók, konektorok cseréje, csillárok beszerelése, vagy akár egy egész elektromos hálózat cseréje vagy kiépítése. Ezért érdemes elmenteni a villanyszerelo.gini.hu weboldalról a cég elérhetőségeit, hogy szükség esetén tudjuk, kit kell hívni!

 

 

Vélemény, hozzászólás?