A modern otthonokban a fürdőszoba elsősorban a béke oázisa, egy olyan hely, ahol egy fárasztó nap után kipihenhetjük magunkat és kikapcsolódhatunk. Ezért olyan fontos, hogy ügyesen válasszunk olyan fürdőszoba lámpákat, amelyek jó hangulatba hoznak és fényüknél kikapcsolódhatunk egy kád meleg vízben.

A ledesfürdőszoba lámpák, tökéletesek fényt biztosítanak. 

A süllyesztett led fali fürdőszoba lámpák a modern fürdőszobai világítás megtervezésében nagyon népszerűek. A ledek tartószerkezetének köszönhetően vízszintesen és függőlegesen is felszerelhetők az illesztésekbe, így elképesztő fényhatást visznek a belső térbe.

Nem titok, hogy a jól megvilágított fürdőszoba a design és a funkcionalitás kombinációja.

Ki mondta, hogy a kristálycsillárokat csak nagy palotákba, koncerttermekbe vagy megfelelően berendezett szalonokba való?

Legyünk merészek és próbáljuk ki fürdőszobai világításnak!

A kristálycsillárok rendkívül divatos lámpák, ezért egyre népszerűbbek a „fürdőszoba csillárok”, ráadásul jelenleg az egyik legdivatosabb világítási irányzat!

Érdemes megjegyezni, hogy a led meleg fehér fényt biztosít, nagy hatékonyságuk azt is jelenti, hogy hosszú évekig nem kell cserélni a fürdőszoba lámpa szerelvényeit, élettartamuk általában 20 000 óra.

Vélemény, hozzászólás?