A fürdőszobában lévő szőnyegek és zuhanyfüggönyök nemcsak dekoratív funkciókat látnak el, ezért megfelelő figyelmet kell fordítani a választásra és a vásárlásra.Ha nincs üveg zuhanykabin, akkor a zuhanyfüggöny nagyon fontos eleme a fürdőszobának.

Fontos a méret

A túl hosszú zuhanyfüggöny beráncolódik és a padlóval érintkezve a víz kicsurog padlóra. A túl rövid zuhanyfüggönyről ne is beszéljünk! A vizes padló pedig tökéletes környezetet teremt a penész megjelenéséhez és szaporodására.

Gondoljuk át, mielőtt új zuhanyfüggönyt választunk

Nem nehéz zuhanyfüggönyt választani. A méretek és színek óriási választéka segít az új függöny egyszerű hozzáigazításában a fürdőszoba belső teréhez.

Sokan nem vesszük észre, mennyire fontos ez a fürdőszobai kiegészítő, amíg meg nem látunk egy – két fürdőszobai dekorációs ötletet az interneten.

Színek és minták

A legtöbb ember számára a szín és a minta biztosan nem a legfontosabb tulajdonság a zuhanyfüggöny kiválasztásánál, azonban érdemes olyan modellt választani, amelynek színei illenek a fürdőszoba berendezéséhez és kiegészítőihez.

Ha egyedi és modern megjelenést szeretnénk létrehozni, ne féljünk kockáztatni

Például, ha a fürdőszobafehér, vegyünk fontolóra egy élénk sárga zuhanyfüggöny választását.Színes zuhanyfüggönyt tehát úgy is választhatunk, hogy a tónusok kontrasztjára összpontosítunk.A semleges árnyalat viszont világosítja a helyiséget és a tisztaság érzetét kelti, és tökéletesen passzol minden típusú fürdőszobabútorhoz.

Zuhanyfüggöny vásárlásakor ne felejtsünk el vásárolni függönygyűrűket és rudat. Fordítsunkkülönös figyelmet a kiegészítők vásárlására.

Érdemes online vásárolni zuhanyfüggönyt, és tartozékait, mert könnyen összehasonlíthatjuk a kínálatot és az árakat.

Sokszor nagyon érdekes ajánlatokkal és ötletekkel találkozhatunk.

 

Vélemény, hozzászólás?