Ez a folyamat egymást követő lépések sorozatából tevődik össze. A fogtömés ára rengeteg dologtól függhet. Miután eldőlt, hogy kezelésre van szükség, ki kell választani a megfelelő színű tömőanyagot, majd érzéstelenítéssel eltávolításra kerül a fertőzött darab. Ezt követi az üreg falainak előkészítése ahhoz, hogy az anyag jól illeszkedjen. Ezután apró részletekbe behelyezik a különböző rétegeket és egyenként megvilágítják azokat. A fogtömés ára eltérő.

fogtömés

Nagyon odafigyelnek arra, hogy a tömés tökéletesen illeszkedik-e a vele szemben található rágócsontokhoz és szükség esetén korrigálni kell, nehogy túlterhelődjön, illetve sérüljön. A majdnem kész tevékenységet szemcseanyagú polírozó eszközökkel, a saját rágócsontokhoz hasonlóan simára kell polírozni. A fogtömés ára magas, vagy alacsony, teljesen mindegy, mindenképp minőséginek kell lennie, ha ez megtörténik, akkor a végeredmény egy valóban esztétikus fehér tömés lesz, amellyel mind a páciens, mind az orvos elégedett lehet.

Ha például a személyes konzultáción az orvos a felső fogsor árak bemutatását végzi, minden lehetőséget számításba kell venni. Abban az esetben, ha a kivehető típus mellett dönt, célszerű felkészülni arra, hogyan teheti kényelmesebbé viseletét, használatát. Az első viselés alkalmával még előfordulhat, hogy valamely részeken nyomást, vagy feszítést érezhet, de ezt az orvos tudja korrigálni. A felső fogsor árak természetesen eltérők, de ha a kivehető kelléket választja, rövid időn belül a viselése mindennapi rutinná válhat.

Azonban nagyon fontos, hogy rendszeresen orvoshoz járjon, ugyanis csak így biztosíthatja, hogy szájának egészsége fennmaradjon. Sajnos a kihullott fogak miatt az arc beeshet és emiatt korához képest sokkal idősebbnek tűnhet. Az alsó, illetve felső fogsor árak egyaránt fontosak, hiszen nem mindenki engedheti meg magának, hogy drága anyagból készíttesse azt. Mindkét oldali rágócsontok megfelelő támaszt nyújtanak az arcizmoknak, amitől azok újra feszesek lesznek, és visszakaphatja önbizalmát.

Vélemény, hozzászólás?