Az elmúlt évtizedben Budapesten nagyon sok olyan építészeti felújítás, újjáépítés történt, amire már nagyon nagy szükség volt. Egyrészt azért, mert a város elhelyezkedése folytán központi szerepet kap, rengeteg az idelátogató turista és nem túl szerencsés az, hogy az idelátogatók egy szürke, lerobbant, koszos várost látnak, a reklámfotókon hirdetett hidakat, parlamentet és várat bemutató fotók alapján kialakított elképzelés helyett.

haz

Másrészt, a fővárosban lakók és az itt tanulók is sokkal kellemesebben érzik magukat, amikor sétálva kellemes, közbiztonsági szempontból is nyugalmas utcákon járhatnak. Az általunk kínált új építésű lakás Budapest 8. kerületében található és egy nagy épületkomplexum része. A kerület egyik leghírhedtebb részén végeztünk újjáépítést és a végeredmény az új építésű lakások Budapest ezen részében figyelemre méltó.

A lakások mellett található a Corvin negyed, ami mindig kínál tartalmas és szórakozásra alkalmas programokat. Nem beszélve arról, hogy ezek az új építésű lakások Budapest azon részében vannak, aminek a közelében számos kellemes kávézó és söröző, valamint étterem került kialakításra, mindez árnyas fák alatt. A környéken nemcsak az a szép, hogy minden új, hanem az is, hogy már látszik, hogy nagyon lakájos, ami sok embert vonz ide. Amennyiben valamelyik lakás érdekli, munkatársaink állnak az érdeklődők rendelkezésére és megmutatják a kérdéses ingatlant. Kedvező fizetési konstrukciókat is ki tudunk dolgozni, a vásárló igényeitől függően. Ezek a lakások igen kellemes otthont kínálnak.

Vélemény, hozzászólás?