Lehet, hogy régebben csak a tehetősebbek választották az árammal történő fűtést, manapság azonban ezt bárki megengedheti magának, hála a profi, energiahatékony berendezéseknek.

Egyes helyeken az elektromos fűtés kiegészítő megoldásként jelenik meg, míg sok helyen ez jelenti az egyetlen forrását a melegnek. Az biztos, hogy az elektromos fűtés kiegészítőként kifogástalan alternatívát jelent. Ha a mai korszerű fürdőszobára gondol az ember, akkor egyből látja maga előtt az elektromos radiátort, ami napjainkban már ennek a helyiségnek a szerves részét képezi.

Ez kiválóan alkalmas a törölközők szárítására. Az elektromos fűtés és a radiátor azért alkalmas a fürdőszobákba, mert az előírásoknak megfelelően IP24 elektromos védettséggel rendelkezik, és a fröccsenő víz sem jelenthet problémát.

A radiátort azért választják rengetegen, mert roppant egyszerűen felszerelhető a falra, és gyakran nem is kell szakembert hívni a munka elvégzésére. Az elektromos fűtés azért is megfontolandó lehetőség, mert nem kerül sokba, illetve a radiátor vagy panel nagyon energiatakarékos.

Vélemény, hozzászólás?