Ingatlant keres egy nyugodt, csendes környéken? Most válogathat az eladó budapesti lakások között, hiszen számos remek ajánlat fellelhető. Ha kertes családi házra gondolt, olvassa el figyelmesen az útmutatást! Kétszintes családi házról van szó, ami Kispest Óvárosában található. A telek nagysága 430 négyzetméter, a ház pedig 220 m2.

lakas Az ingatlan több helyiséggel is rendelkezik. Pince, garázs, tároló, konyha-étkező, egy nappali, 4 szoba, előszoba, 2 fürdő-wc, közlekedő, tároló biztosítja Önnek, hogy kényelmesen berendezkedjen és minden bútordarabnak megtalálja a helyét. Ez az ingatlan leginkább a nagyobb családoknak előnyös és kihasználható.

A lakás alatt pince található, amiben három autó is elfér. A fűtésrendszer gázzal működik. A ház szigetelve van, ami a fűtésszámlán is jól látható. A családi ház kertje alkalmas grillpartyk, szülinapi bulik, illetve más rendezvények megszervezésére. Amennyiben hobbija a kertészkedés, most annak is élhet. Az eladó budapesti lakások közül, ez az ingatlan valóra válthatja az álmait.

Vélemény, hozzászólás?