Budapesten nagyon sokan keresnek megfelelő albérletet, amelyből elég sok van, csak megtalálni nem éppen a legegyszerűbb. Ha valaki felcsapja az apróhirdetési újságot, akkor rengeteg ajánlattal találkozik, azonban amikor személyesen is megnézi az adott lakást, akkor csalódva kell sok esetben távoznia az érdeklődőnek. Ha a fővárosban keresgél nappali plusz hálós garzon után, akkor a budapestialberlet.com oldalra lépjen be, amely egy megbízható cég portálja, így lakást kivenni itt érdemes.

garzon

Nem fogja csalódás érni az érdeklődőt, hiszen mindegyik kiadó lakás újszerű, felújításon estek és teljesen be is vannak rendezve. Jelen esetben egy Weiner Leó utcai ingatlannal tud megismerkedni, amely nagyon jó elhelyezkedésű. A szobaszám 1+1, vagyis van egy nappali és külön hálószoba.

Udvari elhelyezkedése révén ez a nappali plusz hálós garzon nagyon csendes. Az alapterülete 40 négyzetméter, amely pontosan ideálisnak tekinthető fenntartás szempontjából. A Nyugati pályaudvar nagyon közel van, kb. 2 perces séta. A szomszédoktól sem kell tartania, hiszen ebben a nemrégiben felújított társasházban mindenki nagyon barátságos. Mivel konvektorral lehet fűteni, így ennek költsége minimálisnak tekinthető. Ez a nappali plusz hálós garzon kettő szintes. A nappaliból egy lépcsőn lehet felmenni a hálószobába. Ezen az emeleten a fűtés és a szellőzés is meg van oldva. A hálószoba belmagassága azonban csak 180 cm, így azt azok vegyék igénybe, akkor alacsonyabbak.

Ez a nappali plusz hálós garzon biztonságtechnikailag is el van látva a legszükségesebbekkel: az ablakokon rácsok találhatóak. Ha ide beköltözik, akkor még TV-t sem kell magával hoznia, hiszen egy FULL HD nagyképernyős televízió kapott helyet a nappaliban. Fiatalok számára egy nagyon jó lehetőséget jelent ez az albérlet, hiszen közel van a WestEnd bevásárló központ. Konyhai felszerelést is szükségtelen hozni, mivel ezzel is el van látva a lakás.

A bútorok is az egyik legnagyobb és legnevesebb bútoráruházból lettek beszerezve. Ennek a nappali plusz hálós garzonnak a bérleti díja nem is tekinthető magasnak és a fenntartás költségei sem csillagászatiak a modern berendezésnek és az egyedi mérőóráknak köszönhetően. Ha a fővárosban szeretne lakni, akkor ismerje meg ezt a lakást, amely kifejezetten javasolt diákok számára. Az itt megtekinthető albérletekben nem fog csalódni. Ha beköltözik az albérletbe, akkor a kapcsolatot egy referenssel tudja tartani, aki mindenben a segítségére lesz. A budapestialberlet.com honlapon több fővárosi albérlet, kiadó szoba közül válogathat.

Vélemény, hozzászólás?