Ha jól zárható, biztonságos, megfelelő méretű garázst szeretnénk autónknak, motorunknak, de jó lenne ezt minél költséghatékonyabban megoldani, esetleg nincs lehetőségünk építeni, vagy csak ideiglenesen lenne rá szükségünk akkor számunkra a legjobb megoldás egy garázs konténer vásárlása vagy bérlése.

A konténer garázs kialakítása egyszerű, praktikus és lehetőség van rá, hogy a megrendelő egyedi igényeit is megvalósítsák benne. A garázs konténerek alapjául könnyűszerkezetes konténerek, vagy nehéz szerkezetes hajókonténerek szolgálnak, melyeket a feladatnak megfelelően alakítanak át. Egy ilyen konténer garázs beállítása a legtöbb helyen nem engedélyköteles, mivel nem minősül ingatlannak, mialatt az általa nyújtott biztonság és kényelem minimum megegyezik a téglaépítésű garázsokéval, ha nem jobb azoknál.
Amennyiben gyors és jó megoldásra lenne szüksége autója tárolásához, vagy egy kis műhely kialakításához és jó lenne, ha lehetőleg ez árban is elfogadható lenne, fontolja meg egy garázs konténer beszerzését, nem fogja megbánni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük