Egyre többen használunk okostelefont a mindennapokban, hamarosan mindenki zsebében ott lesz egy ilyen készülék. Az okostelefon korszak gyökeresen megváltoztatja az életünket. Egy eszközt használunk a telefonálásra, a zenehallgatásra, az internetezésre, de lehet, hogy a jövőben a konyhában is hasznát vesszük.

Mennyivel egyszerűbb lenne úgy főzni, hogy elővesszük a zsebünkből a telefont és már előttünk is van több ezer recept! Ez nem álom, hanem valóság! Próbáljuk ki nyugodtan, vegyük elő a telefont és írjuk be a következőt! „Receptneked.hu ” ismerős a név? Akinek nem, az is hamarosan megismeri, hiszen Magyarország első mobiltelefonról is könnyedén használható receptoldaláról van szó!

telo

Nem kell többet a szakácskönyveket bújni, hiszen egy érintéssel előttünk lehet több mint 10.000 recept, a legegyszerűbb zöldséglevestől, az egytálételeken át, egészen a legbonyolultabb tortákig. Ha valamit nem értünk, bátran kérdezhetünk, garantáltan választ kapunk minden kérdésünkre. Ha sikerült az étel, nyugodttan fotózzuk le és osszuk meg a többi háziasszonnyal, hiszen mindenkinek fontos az elismerés!

Nem kell többet hosszú listákat cipelünk a boltba, hiszen a bevásárló lista is a telefonunkban van, elegendő csak rápillantatni a képernyőre és már látjuk is az esti vacsora hozzávalóit.

Ha pedig mi is konyhatündérek vagyunk, bátran mutassuk meg másnak is tudásunkat. Vegyük elő a telefont, fotózzuk le az élet, írjuk le a receptjét és töltsük fel! Ingyenesen, egy pillanat alatt megoszthatjuk tudásunkat több százezer háziasszonnyal és tagjai lehetünk egy nagyszerű közösségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük