A skyphone.hu mobiltelefonok és tartozékok kis- és nagykereskedelme minden féle márkájú es modellű telefont, tabletet, GPS-t, okosórát, valamint ezek tartozékait és alkatrészeit, kínálja alacsony árakon.

A Skyphone ajánlatában Acer mobiltelefonok széles választéka is megtalálható. Az Acer mobiltelefonok a hazai piacon kevésbé ismertek voltak mostanáig, annak ellenére, hogy a cég már évek óta fejlesztgeti az okostelefon portfólióját. A tajvani illetőségű cég okostelefonjai azért sem hívták fel magukra a figyelmet, mert a vállalat kifejezetten unalmas kinézetű mobilokat tervezett egészen mostanáig. De az Acer szépen lassan felnő a piachoz és egyre ütőképesebb mobilokkal jelentkezik, ilyen például a Jade sorozat, mely egyértelműen egy új iskolát képvisel a csinos külsővel.

Az Acer mobiltelefonok közül ott van például a Liquid Z630S modell, mely arra lett kialakítva, hogy több szórakozást nyújtson. Egy 8 magos processzor hajtja, amihez 3 GB RAM párosul a gyors működés, a gördülékeny böngészés, videolejátszás és játék érdekében. E telefonnal feltöltheti ismerőse készülékét a micro USB töltőport segítségével. Ezen a porton keresztül akár pendrive-ot is csatlakoztathat médialejátszáshoz, fájlletöltéshez, vagy mentéshez és megosztáshoz.

Vélemény, hozzászólás?