A plantpro termékek a természetesség semmivel össze nem téveszthető, frissítő ízét hozza el az Önök asztalára. A kizárólag tiszta hegyi víz felhasználásával, a környezettudatosság eszméjével és a legjobb minőségű anyagokkal tesszük a plantpro termékeket igazán egészségessé és összehasonlíthatatlanul finommá.


A plantpro különböző ízesítésű italai kizárólag tiszta, természetes szűrésű vízből készülnek, hozzáadott, a szervezet számára fontos ásványi anyagokkal, olyan ízekben, mint a mesés mandula, kellemes rizs, csábító kókusz, vagy a jól ismert szója.
Hisszük, hogy igazán jó terméket, csak valóban különleges minőségű alapanyagokból lehet előállítani, ezért nálunk nincs megalkuvás. Csak a legeslegjobb alapanyagokkal dolgozunk, így a plant pro termékek nem csak valóban kivételesen egészséges összetevőkből állnak, de íz világuk is különleges tisztaságról, természetességről árulkodik, melynek köszönhetően minden korty egy új élmény.
Termékeink hűtve, vagy szobahőmérsékleten is fogyaszthatóak, de melegen is kellemes élményt nyújtanak. A laktóz, vagy glutén intoleranciában szenvedők is megtalálják köztük a számukra legmegfelelőbb tejhelyettesítőt, mely nem csak finom, de egészségünkhöz is hozzájárul.

Vélemény, hozzászólás?