A mai világban egyre több helyen terjed el a masszázs kultúrája, így az emberek többsége is szívesen kipróbál egy-egy masszázs fajtát, és ha megteheti, akár rendszeressé is válik a masszázs stúdiók látogatása. Ennek okai között szerepe a különféle masszázs típusok jótékony hatása a szervezetre, annak működésére, valamint jó elvonulni a mindennapok gondjaitól hetente néhány órára.

masszazs

 

Ilyenkor relaxáló zene segíti az ellazulást, kellemes, barátságos hangulatot árasztó környezetben tölthet el a vendég pár órát, ami csak róla szól. Nincs zavaró gyerekzsivaj, kötelező napi teendők és a főnök elvárásai is a helység falain kívül maradnak. Emellett nem csak fogyasztói oldalon jelent meg a masszázs iránti vágy, hanem egyre többen éreznek késztetést arra, hogy kitanulják ennek a nagyon sokrétű terápiának valamely ágát.

Éppen ezért továbbképző központunk, a Gizella Oktatási Stúdió, is megnyitotta kapuit jó pár évvel ezelőtt, ahol igen sokféle masszázs tanfolyamot, például svédmasszázs tanfolyamot és reflexológiai tanfolyamot is indítunk. De mindközül a legközkedveltebb továbbképzésünk a svédmasszázs tanfolyam, ami mindig teltházzal indul, illetve emellett a forró lávaköves masszázs és babamasszázs is egyre népszerűbbé válik a tanulók körében. Minden masszázs tanfolyamunk félévente újra indul, így aki esetleg kicsúszna a jelentkezési határidőből, az pár hónap elteltével beülhet az iskolapadba és megtanulhatja a számára szimpatikus masszázs típus fortélyait. Várunk Mindenkit szeretettel!

 

 

Vélemény, hozzászólás?