Miért szeretünk utazni?

A legtöbb ember számára a kikapcsolódást egy jól megtervezett utazás jelent, mint például egy bulgáriai nyaralás a homokos tengerparton, ahol csak ők vannak és a békés természet, a morajló kék víz.

bulgaria_nyaralas

De vajon mi örömünket leljük a bulgáriai nyaralásban, egy távoli helyszínen töltött napokban? Egy üdülés során úgy érzik az emberek, kis időre kilépnek az életükből és vele együtt a problémás, megoldásra váró helyzetekből és feladatokból. Szabadságérzet fogja el őket, ha elutaznak Bulgáriába repülővel és kötetlenség lesz rajtuk úrrá, ami növeli az önfeledtség és boldogság érzését. Tovább olvasom

KategóriaSzolgáltatás, Szórakozás | Miért szeretünk utazni? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Újra divatba jöttek az esküvői zenészek

Régen, még a hangrögzítés előtti időkben, de később is főleg vidéken esküvő, lakodalom elképzelhetetlen volt esküvői zenészek, zenekarok nélkül.

esküvői zenészekVáltoznak az idők, változnak a divatok és lám ismét divatba jöttek és vannak is szép számmal az esküvőkön, rendezvényeken játszó zenészek. Így bizony nincs könnyű dolga annak, aki profi, gyakorlott zenészeket szeretne szerződtetni az esküvői mulatozásra, és akik nemcsak jó zenészek, de igazi jó hangulatot is képesek teremteni. Akik tudnak alkalmazkodni a lakodalmi vendégsereg zenei ízléséhez, észreveszik a hangulatváltozást.

Tovább olvasom

KategóriaSzórakozás | Újra divatba jöttek az esküvői zenészek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Milyen a jó mobilos játék?

A játékok világa mára teljesen átrendeződött, hiszen míg régebben inkább PC-n és konzolon szórakozott a többség, addig mára már legalább ugyanekkora jelentőséggel bírnak a különböző mobil eszközök. Platform tekintetében iOS-en és Androidon a legjobb játszani, hiszen ezekre számtalan szórakoztató célú applikáció érhető el.

jatek2

Persze a legtöbb játék hemzseg a hibáktól és a hiányosságoktól, de akadnak egész komoly nevek is.

Tovább olvasom

KategóriaSzórakozás | Milyen a jó mobilos játék? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva